Eventos

BATTLE OF THE NATIONS

La Batalla de les Nacions (BATLLE OF THE NATIONS) és un campionat internacional d’indole històric, on es duen a terme batalles medievals per equips. Es va celebrar per primera vegada l’any 2009 a Kharkiv, Ucraïna, i es celebra a Europa cada mes d’abril.

Es tracta d’una competició esportiva de contacte utilitzant armes reals de metall sense tall, i utilitzant un reglament molt estricte. Els equips nacionals competeixen amb els equips estrangers en diverses lluites on només quedarà un sol equip guanyador.

eProjecta ha estat l’oficina tècnica escollida per l’organització internacional encarregada de dissenyar i legalitzar l’esdeveniment, tramitant els permisos administratius necessaris, fent un estudi de l’impacte ambiental i els plans de seguretat per garantir al màxim la seguretat de l’esdeveniment i dels usuaris.

BATTLE OF THE NATIONS va desplaçar més de 2000 persones en la celebració de l’esdeveniment que es va celebrar a la Plaça de Braus de la Monumental de Barcelona,  on hi van participar més de 800 esportistes de tot el món i on es van poder veure diferents duels com ara: duels amb espasa i broquer, duels amb espasa llarga i duels amb espasa i escut.

Por favor corrige los errores y prueba de nuevo.

Gracias, hemos recibido tu comentario.

Vull veure tots els projectes
Eprojecta