Eventos

CONCERT TNC

La música electrònica entra per primera vegada en el Teatre Nacional de Catalunya, espai emblemàtic no solament per la seva programació teatral, sinó per ser un referent arquitectònic. Ideat per Ricardo Bofill, conjuga el neoclassicisme amb la postmodernitat i promet ser un escenari inoblidable per a una sessió d'aquestes característiques.

I ho fa de la mà de Creaductions & Milers Away, que el proper 30 d'abril ocuparan el seu vestíbul principal amb artistes de renom com Davide Squillace, Tiefschwarz, Seb Zito, Rossko i Dario Rossi, entre uns altres.
Music Flavour arrencarà a les 12 hores del matí amb les actuacions d'aquests artistes fins a les 22 hores, moment en què es traslladarà a The Loft (Razzmatazz Clubs) per oferir noves actuacions dels seus mateixos protagonistes, adaptades al format de club.

La jornada compta amb diverses activitats organitzades a la seva al voltant, situades en l'exterior del TNC i amb caràcter familiar. Un taller de Deep House Ioga, una Market Area, Zona Recreativa,Composicions Artístiques en directe i Food trucks, estaran al servei dels assistents.

El preu per Music Flavour permet l'accés a totes les seves activitats, tant les que es desenvolupen a l'interior i exterior del TNC com les que tindran lloc a continuació en The Loft (Razzmatazz Clubs).

Por favor corrige los errores y prueba de nuevo.

Gracias, hemos recibido tu comentario.

Vull veure tots els projectes
Eprojecta