Eventos

Palo Alto Market

Palo Alto Market després de l'èxit desbordant de la primera edició celebrada el passat mes de desembre per primera vegada, per iniciativa de l'estudi Mariscal, compta amb la col·laboració de l'oficina técnca de eprojecta. Ens hem encarregat d'implantar la gestió del risc necessari per a actes públics multitudinaris, en les ultimes tres edicions han visitat les instal·lacions unes 46.000 persones i al compliment de les obligacions legals d'un acte de cada primer cap de setmana de mes reuneix més de 100 expositors, música en directe, disjokey, propostes culinàries de primer nivell i sobretot 15.000 espectadors entre la sessió de dissabte i diumenge.

http://www.poblenouurbandistrict.com/

Palo Alto Market: El nou mercat de Barcelona

La iniciativa té el suport de la Fundació Palo Alto i reunirà cada mes a uns 150 expositors originals i amb productes exclusius. Una aposta singular per a la creació d'un mercat de carrer de qualitat que vol esdevenir una cita mensual imprescindible

QUÈ ES PALO ALTO MARKET?

Palo Alto Market és un nou mercat per a Barcelona, ​​de carrer i sofisticat, basat en el concepte de street market popular però desenvolupat en un format en la mesura d'una ciutat que s'ha destacat a tot arreu per la seva creativitat. Una illa urbana amb un paisatge espectacular on es barreja talent i sensibilitat per gaudir amb els cinc sentits.

El recinte de Palo Alto és una antiga fàbrica ubicada al barri del Poblenou, rehabilitada i reconvertida en estudis i tallers de creadors, dissenyadors i artistes. Una illa urbana propera al mar amb un paisatge espectacular. Javier Mariscal és president de la Fundació Palo Alto i ha encapçalat la tasca de transformar aquesta antiga fàbrica del Poblenou en un hub amb estudis i tallers de professionals creatius.

Avui Palo Alto és un espai de referència a Barcelona, ​​que reuneix tecnologia i creativitat amb l'herència del passat industrial del Poblenou.

El mercat és una selecció d'idees innovadores, objectes que val la pena reciclar o recuperar, projectes alternatius i petites iniciatives que emocionen a veure-les. Un lloc on es barreja talent i sensibilitat per gaudir amb els cinc sentits.

De carrer però sofisticat, a Palo Alto Market s'exhibirà i es vendrà art, nou disseny, vintage, hand-made, street food, música, espectacles de carrer i moltes coses més.

La selecció dels expositors es fa atenent a criteris de qualitat i sintonia amb els conceptes i objectius que defineixen la identitat d'aquest mercat. Una selecció feta amb sensibilitat i il·lusió, per oferir el millor als seus visitants.

La instal·lació del mercat ocupa els quatre carrers exteriors del recinte (Principal Avenue, Food Street, Central Street i Bugambilia Street) i tres naus interiors (Art Gallery, Espai Black i Espai Blanc) sumant aproximadament 3700 m2 on s'ubicaran fins a un màxim de 150 expositors.

Por favor corrige los errores y prueba de nuevo.

Gracias, hemos recibido tu comentario.

Vull veure tots els projectes
Eprojecta